wONDERNEMEN: thema “falen”

Een tijdje geleden vroeg ik in mijn instagramstories of het mijn volgers zou interesseren als ik ook wat meer deel over mijn ondernemersreis. En daar was best veel positieve reactie op, waarvoor dank. 🙏🏻
Ik wil heel graag mijn eerlijke ondernemersverhaal delen, maar dat is natuurlijk een heel subjectief relaas. Dus neem niets aan voor absolute waarheid, dit zijn mijn ervaringen en dus geen te-volgen-tips ofzo.
En ik wil ook heel eerlijk zijn, niet alles is een succes. En ik verdien (spoiler alert) geen 100.000€ per jaar (hahaha! verre van zelfs! 😅) zoals het blijkbaar tegenwoordig hoort als je al die gesponsorde posts van de instagram-marketinggoeroe’s ziet.
En ik dacht om dan telkens een thema te behandelen; mijn ideeën en inzichten daaromtrent, de lessen die ik heb geleerd. De fijne en minder fijne ervaringen. Gewoon heel eerlijk. Een beetje met de billen bloot en allesbehalve de grote-succes-show. Want ik erger me zelf dood aan die gesponsorde posts zoals hierboven beschreven waar je (voor veel geld) hét geheim kan leren om “succesvol” ondernemer te zijn (lees: veel geld verdienen terwijl je in Bali of *insert andere exotische bestemming hier* op het strand kan zitten – dat is trouwens niet echt mijn definitie van succes maar dat terzijde 😉).
Enfin dus, ik vind ondernemen super fijn! Ik doe mijn werk heel erg graag. Maar er zijn ook van die dagen dat ik me heel onbekwaam voel.

In deze eerste video wil ik het dan graag hebben over die éne grote ondernemersangst: FALEN.
En ik deel graag hoe ik leer beter met falen om te gaan.

Als je liever enkel luistert naar dit relaas, kan dat hieronder:

Vond je dit een leuke video? Deel hem maar gerust met je vrienden!

HOPLA! HIER ZO!