WAAROM WAAROM

Om het Paasweekend af te sluiten, lees ik je graag een gedichtje voor. Ik maakte er een kleine animatie video bij. Ik koos dit gedicht omdat het over een (paas)haas gaat ☺️ en omdat het perfect in woorden heeft omgezet wat ik met de Wonderacademie wil meegeven. Dat als je dingen anders bekijkt, plots alles mogelijk is. In het creatief denken is er geen juist, is er geen fout … er zijn allerlei mogelijkheden. En die zijn eindeloos! Dat benadruk ik graag in de cursussen.

Dit gedichtje (geschreven door Robbert-Jan Henkes) komt uit één van mijn favoriete gedichtenboeken: “Een stukje van de regenboog” – een verzamelboek met de mooiste kindergedichten uit het afgelopen decennium. De gedichten werden geselecteerd door Jan Van Coillie en geïllustreerd door Sassafras De Bruyn. Het werd uitgegeven door Davidsfonds Infodok.

(Disclaimer: de tips die ik geef zijn heel persoonlijk. Ik word op geen enkele manier gesponsord. Ik vind deze boeken gewoon echt héél heel mooi en wil ze graag met jullie delen.)

Vond je dit een leuke video? Deel hem maar gerust met je vrienden!

HOPLA! HIER ZO!