UNLEASH YOUR CREATIVITY

UNLEASH
YOUR

CREATIVITY

Kinderen hebben dat van nature in zich, maar naarmate ze ouder worden verleren ze dat vaak. Omdat het ook minder wordt gemotiveerd. En als volwassene zijn we het vaak al helemaal kwijt. Hoe gelukkig het ons ook maakt(e). Plots moet het allemaal “juist” zijn. En meetbaar. Moet het iets opbrengen en mag het vooral niet voelen als tijdverlies. Maar hoe kan iets wat je minder gestresseerd, minder angstig, vrijer en geconcentreerder maakt tijdverlies zijn?

Tijd om te creëren, te experimenteren, te reflecteren maar vooral te ontspannen en de batterijen op te laden. Kinderen weten het van nature, maar als volwassene zijn we het vaak verleerd: creatief maken is ontzettend fijn! Het verlaagt stress en angst, je voelt je vrij (want er is geen goed of fout) en het verbetert je concentratie. Je hoeft geen kunstenaar te zijn om graag creatief bezig te zijn.

Het is een cadeau aan jezelf: tijd om creatief bezig te zijn

Een programma van 8 weken waar Vicky de deelnemers creatieve opdrachten en ideeën zal geven aan de hand van 4 boeiende kunstenaars en Barbara (van Bobbinhood) er is om je te helpen tijd voor jezelf te nemen, om je te helpen met je zelfzorg. ;) Ze zal podcasts en eenvoudige leuke oefeningen geven die je zullen helpen je innerlijke artiest te vinden.
Het is een online cursus, maar met enkele live zoom sessies waar we samen onze creatieve breinen laten knetteren. We organiseren ook 4 live workshops via zoom met telkens een fantastische hedendaagse artiest waar we zelf fan van zijn!

En we voorzien een besloten platform waarop iedereen z'n vragen, ideeën en ervaringen met ons en met de andere deelnemers kan delen gedurende het traject.

De 4 kunstenaars die ons mee zullen inspireren niet van de minste: Frida Kahlo, Jean-Michel Basquiat, Louise Bourgeois en Henri Matisse.
Voor iedere kunstenaar - inclusief jezelf - voorzien we een leuk DIY-boekje waarin de opdrachten en weetjes staan, waarin je kan schetsen en eigen ideeën kan noteren en dat je overal mee naartoe kan nemen. Want inspiratie manifesteert zich natuurlijk op alle mogelijke momenten!

DEUREN GESLOTEN

Unleash Your Creativity Course

JANIEN PRUMMEL
9/11/2022 - 20U CET

Sabien Clement
12/10/2022 - 20u CET

BETSY PETERSEN
23/11/2022 - 20u CET

VIKTORIJA SEMJONOVA
26/10/2022 - 20u CET

SCHRIJF JE HIER IN

Wanneer: we starten op 3 oktober 2022.

In 8 weken helpen we je om je creativiteit de vrije loop te laten!

Wat krijg je als je je inschrijft:

  • 5 downloadbare DIY-werkboekjes: 4 over de kunstenaar die jou inspireert op jouw creatieve pad en eentje voor de kunstenaar in jou
  • 8 video's die jou introduceren tot de kunstenaars en jou door de weekopdrachten gidsen
  • 16 creatieve snack video's
  • 8 podcasts die je helpen om voor JOU te zorgen
  • 4 creatieve live workshops via zoom met telkens een hedendaagse artiest waar wij fan van zijn
  • toegang tot onze besloten "unleash your creativity" slack account waar je je vragen, ervaringen, ... kan delen met ons en met de andere deelnemers.

    De prijs voor dit alles: 149€ (incl BTW)

NOG EVEN ALLES OP EEN RIJTJE:

Dat bepaal je natuurlijk zelf, geef jezelf zoveel tijd als je hebt! Er is niet echt een minimum, het gaat er echt om creativiteit in je leven te implementeren en we zijn hier om je te begeleiden!

Hoeveel tijd heb ik per week nodig?

Geen zorgen, we zullen ervoor zorgen dat ze worden opgenomen, zodat je ze kunt bekijken wanneer het jou uitkomt. Als je specifieke vragen voor ons hebt, kun je die stellen in onze Slack community.

Wat als ik niet bij de live sessies kan zijn?

Wat is slack?

Slack is een online tool waarmee we contact kunnen houden en een community kunnen creëren. Onze slack zal alleen toegankelijk zijn voor onze deelnemers. Hier kun je al je vragen stellen en in contact komen met ons en de andere creatievelingen!

FAQ- unleash your creativity

Hoe ontvang ik het lesmateriaal?

We sturen je wekelijks meerdere e-mails met video's en de podcast. We sturen je ook een e-mail met de opname van de livesessies, zodat je deze op elk moment kunt (her)bekijken.

De cursus start op 3 oktober en eindigt op 28 november.

Wanneer begint het?

Voor wie is dit programma bedoeld?

Voor iedereen die creatief vastzit of zijn creativiteit wil vinden. Met deze cursus helpen we je tijd vrij te maken voor je eigen creativiteit, omdat we geloven dat er in ieder van ons een artiest schuilt!* Yeeeaaaah!
*Er zijn geen uitzonderingen op deze regel ;)

In welke talen is deze cursus beschikbaar?

Het programma zal beschikbaar zijn in het Engels en in het Nederlands. Dit betekent dat de e-mails, werkboekjes en live-sessies in het Engels of Nederlands zijn. Je kan jouw taal selecteren bij het afrekenen.

Welke materialen heb ik nodig?

Je kunt materialen gebruiken die je thuis hebt, je hoeft geen nieuwe materialen te kopen voor deze cursus (natuurlijk kan dat als je jezelf wilt verwennen!). De opdrachten zullen een mix zijn van schilderen, tekenen, collage, schrijven... etc. Je kunt de materialen gebruiken waar jij je het prettigst bij voelt of net niet ;)

De cursus kost 149 euro inclusief btw en inlcusief alle live zoom workshops.
Voor de live creatieve workshops door de artiesten kan je ook apart inschrijven en die zullen 20€/stuk kosten.

Wat is de prijs van de cursus?

Je krijgt deze boekjes digitaal doorgestuurd, zodat je ze zelf kan printen en in elkaar kan steken. Een week voor aanvang van de cursus krijg je deze via mail toegestuurd.

Zitten de 5 werkboekjes bij de cursus?

DE CREATIEVE RETRAITE START OVER: