LET'S CREATE!

Heel erg welkom bij deze cursus! We starten met het traject op 3 oktober 2022. Vanaf dan krijg je gedurende 8 weken wekelijks video's en podcasts toegestuurd. Je krijgt aan het begin van de cursus toegang tot ons Slack-account waar je vragen kan stellen, meningen en eventuele resultaten kan delen ... met ons en met de andere deelnemers. Eind september vallen onze leuke downloadbare cursusboekjes in je mailbox.
Wij kijken er alvast énorm naar uit!

Barbara & Vicky

Unleash Your Creativity badge

Je kan hem downloaden door hem ingedrukt te houden en op te slaan in je fotorol. Of aan de computer: rechtermuisknop indrukken en dan opslaan die handel! :)
Deel hem waar je maar je wil en tag ons gerust:
Barbara - @bobbin.hood
Vicky - @in.de.wonderkamer
de officiële hashtag voor de cursus is #unleashyourcreativitycourse

Unleash Your Creativity Course

WEEK 3 & 4:
FRIDA KAHLO

WEEK 7 & 8:
HENRI MATISSE

WEEK 5 & 6:
LOUISE BOURGEOIS

WEEK 1 & 2:
JEAN-MICHEL BASQUIAT

De laatste artiest die ons zal inspireren, is de Franse Henri Matisse. Hij schilderde en op latere leeftijd ontwikkelde hij uit fysieke noodzaak een nieuwe techniek. Zo werden zijn wereldberoemde collages geboren!

Een tweede sterke en inspirerende dame tijdens dit traject is Louise Bourgeois, die beeldhouwde, schilderde en werkte met textiel. Zij haalde de kracht om met haar trauma's om te gaan uit het creëeren.

De eerste twee weken laten we ons inspireren door de intrigerende kunstenaars Jean-Michel Basquiat. Hij begon als straatkunstenaar maar werd met zijn heel atypisch werk snel opgemerkt door de kunstwereld.

In deze twee weken verdiepen we ons in het werk van de Mexicaanse Frida Kahlo. De pijn die ze leidde was de motor en inspiratie voor haar boeiende artistiek schilderwerk.

JANIEN PRUMMEL
9/11/2022: 20u (CET)

Sabien Clement
12/10/2022: 20u (CET)

BETSY PETERSEN
23/11/2022: 20u (CET)

VIKTORIJA SEMJONOVA
26/10/2022: 20u (CET)

DE CURSUS START OVER: